Älykästä valmentamista verkossa

Uranetissa on jo yli 1000 rekisteröitynyttä käyttäjätiliä. Käytössä yli 50:ssä organisaatiossa.

Mitä?
Smartkeys-älyavaimet ovat 9-18 merkin mittaisia koodeja, jotka muuttavat verkkovalmennuspalvelut älykkäiksi.
Kenelle?
Smartkeys-älyavaimet on valmennusratkaisu jokaiselle, jolla on tarve kouluttaa asiakkaita, työntekijöitä, opiskelijoita tai muita sidosryhmiä.
Mitä uutta?
Smartkeys-älyavaimet korvaavat tai täydentävät perinteisiä tietojärjestelmiä verkkovalmennuksessa. Verkkovalmennuspalveluiden kehittämisten voi aloittaa välttömästi ilman IT-investointeja. Tietotekniikan peruskäyttötaidot rittävät.
Kuinka alkuun?
Smartkeys-älyavaimilla toimivien verkkovalmenuspalveluiden kehittämisen voi aloittaa rekisteröimällä kehittäjätunnuksen, jonka saa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
Miten käytetään
Kun palvelu on valmis, sille tilataan Smarkteys-älyavaimia, jotka jaetaan omalle kohderyhmälle. Palveluita voi kehittää niin monta kuin haluaa ja palveluiden käyttöä on helppo laajentaa tilaamalla lisää älyavaimia.
Turvallisuus?
Palvelut ja niiden käyttäminen on turvallista sillä ne ovat suojassa mainosalgoritmeilta. Palveluntarjoaja ei jaa tietoja eteenpäin. Smartkeys-palvleut tarjoavat turvallisen ympäristön elinikäiseen oppimiseen..
Kuka?
Smartkeys-älyavaimet kehitti Digital Education Services Finland. Se on suomalaisten korkeakouluopettajien perustama yhtiö. Olemme toimineet vuodesta 2015. Käyntiosoite on Kemin digipoliksessa.
Previous
Next

Älykästä valmentamista verkossa

Smartkeys-älyavaimet muuttavat valmennuspalvelut älykkäiksi.

Smartkeys älyavaimet on 9-18 merkin mittaisia koodeja jotka nostavat helppouden ja vaivattomuuden uudelle tasolle. Älyavaimilla  verkkovalmennuspalvelut muuttuvat älykkääksi, sillä älykkäät palvelut ymmärtävät käyttäjiä. Älyn avulla, palvelut toimivat kouluttaja- ja organisaatioriippumattomasti missä tahansa. Tietojärjestelmiä, ohjelmistoja ja ylläpitoa ei tarvita, sillä älykkäät palvelut vapauttavat perinteisistä tietojärjestelmien rasitteista ja rajoituksista.

Smartkeys-älyavaimen koodi sisälstää valtavan määrän tietoa opinnoista, verkkokursseista, käyttäjistä, verkostoista ja tuloksista. Älyavaimilla saa palvelut käyttöön helposti ja nopeasti missä tahansa paikassa.

Netflix, Spotify, Wolt ja Ûber ovat digialustoja, joissa ohjelmistot eivät maksa käyttäjille mitään. Niin toimii myös Uranet -digialusta. Ainoa kustannus on Smartkeys-älyavaimien tilaaminen käyttöönottoa varten.

  • Rekisteröidy Smartkeys-palveluiden kehittäjäksi.
  • Verkkovalmennuspalveluita voi kehittää rajattoman määrän maksuttomassa kehitysympäristössä.
  • Palvelut saa käyttöön tilaamalla Smartkeys-älyavaimia ja jakamalla ne kohderyhmille.
  • Valmentajat pääsevät seuraamaan ohjattavien etenemistä ja tuloksia kirjautumalla alustalle.
  • Älykkäiden palveluiden käyttöä on helppo laajentaa nyt ja tulevaisuudessa tilaamalla lisää Smartkeys-älyavaimia.
  • Palvelun käytön voi aloittaa ja päättää milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Toimitusaika on heti ja palvelut säilyvät tulevaisuuteen maksuttomalla digialustalla jatkokäyttöä varten. Tehty työ ei katoa.

 

IT-peruskäyttötaidot riittävät.

Heti käyttövalmis. Asennuksia ei tarvita. Toimii uusimmissa selaimissa.

Smartkeys tarjoaa ketterän tavan toteuttaa valmennusta verkossa, sillä palveluiden kehittämisen voi aloittaa heti. Käyttöönotto on helppo tehdä jakamalla kohderyhmälle Smartkeys- älyavaimia vaikkapa sähköpostilla tai Intranetissa.

Toiminta alkaa rekisteröitymällä kehittäjäksi. Tämän jälkeen verkkokursseja, harjoitustehtäviä ja valmennussisältöjä voi kehittää maksutta niin paljon kuin haluaa.

Älykkäät verkkovalmennuspalvelut korvaavat tai täydentävät verkkovalmennusratkaisuja. Ne luovat täysin uusia mahdollisuuksia, sillä älykkäät valmennuspalvelut voi olla käytössä maksutta rajattoman ajan. Tämä mahdollistaa elinikäisen oppimisen palvelut, joka tuottaa ainutlaatuista kilpailukykyä verkkovalmentajalle.

Palvelut, asiakkuudet ja tulokset säilyvät rajattoman ajan maksutta käytössä ilman eri kustannuksia. Älykkäät valmennuspalvelut Smartkeys-älyavalmilla vapauttavat resursseja omien järjestelmien hankinnasta ja ylläpidosta.

Toiminta alkaa rekisteröitymällä kehittäjäksi. Tämän jälkeen verkkokursseja, harjoitustehtäviä ja valmennussisältöjä voi kehittää maksutta niin paljon kuin haluaa.

Smartkeys-verkkovalmennusratkaisu

Ohjelmistokustannukset 0€. Konesalipalvelut 0€. Help Desk 0€. Lisenssit 0€.

Tuotteet ja palvelut 30.04.2021

Tunnustettua luotettavuutta toiminnastamme

Kauppalehti 4.10.2017:

Kymmenen loistavasti onnistunutta IT-hanketta. Olimme tässä joukossa palvelutoimittajana.

Kehittämällä Uranetiin kaikkialla toimivia ja täydellisesti skaalautuvia digipalveluita, on helppo päästä mukaan menestykseen kanssamme.

Tee sinäkin loistavasti onnistunut hanke Uranetin avulla.
Uranet®-digipalvelu luo ainutlaatuista tuottavuutta.

Elinikäistä oppimista Smartkeys-älyavaimilla.

Oy Digital Education Services Finland Ab 2015 - 2021
Tel. 044 0100240
services@smartkeys.fi
Käyntiosoite Tietokatu 6 94600 Kemi Digipolis