Moniopettajuus on järkevä tapa tuottaa palveluita

Moniopettajuus Uranetissa tarkoittaa digipalvelun yhteiskäyttöisyyttä. Se merkitsee eri opettajien toimimista ajasta ja paikasta riippumatta siten, että he käyttävät samoja digipalveluita omassa toiminnassaan joko yksityisesti omien asiakkaiden kera, tai he käyttävät digipalvelua yhteisöllisesti muiden koulutuspalvelutuottajien kanssa.

Moniopettaminen mahdollistaa myös opetus- ja koulutuspalveluiden liiketoiminnan aivan uudella tavalla, joka varmasti miellyttää yksityisiä ja pienempiä koulutuspalveluiden tarjoajia. Moniopettajuuden avulla digipalvelun Uranetissa voi perustaa samanaikaisesti joko yksi tai useampi koulututtaja. Tämä laskee digipalveluiden hankintakynnystä merkittävästi, koska yksin ei tarvitse kustantaa digipalvelun perustamista sillä samaa digipalvelua voidaan hyödyntää eri opettajien toiminnassa heidän omilla asiakkailla.

Etusivulle

Esimerkki moniopettajamaisesta koulutuspalveluiden tuottamisesta Uranet -digialustalla:

1. Viisi koulutuspalveluiden tarjoajaa perustaa yhden digipalvelun Uranetiin. Olkoon digipalvelun kuvitteellinen nimi “Hygieniapassi“.

2. Koulutuspalveluiden tarjoajat tekevät digipalvelusta verkkokurssimuotisen digipalvelun, jossa on käytössä oppimissisällöt, verkkotehtävät ja keskustelualue.

3. Digipalvelulle tilataan perustamisen yhteydessä 530 käyttäjää niin, että jokainen saa 106 käyttäjää.

  • Digipalvelun perustamiskustannus on 1200€ ja mukaan tulee 30 käyttäjää
  • Tämän lisäksi 500 lisäkäyttäjää jaetaan viiden osapuolen kesken niin, että jokainen voi liittää 106 käyttäjää omaan digipalveluun
  • Kustannus osapuolta kohden on 1232€, joka tekee 11,62€ per käyttäjä
  • Mikäli digipalvelu on käytössä 36kk, niin kk-hinta digipalvelulle on 34,22€ / osapuoli

Moniopettajuus on Uranetissa muutakin kuin pedagogiikkaa. Moniopettajuus on järkevä tapa tuottaa palveluita.

Moniopettamiseen voi lisätä myöhemminkin uusia opettajia. Toimitusaika on 1-3 arkipäivää. Lisätietoa moniopettamisesta Uranetissa, tilaa@uranet.fi

 

Kuvatiedot