Verkkovalmentajan starttipaketti

Verkkovalmentajan starttipaketilla saa käyttöönsä maksuttoman URANET ®- digialustan osaamisen kehittämiseen ja arviointiin. Ainoa pakollinen kustannus syntyy kun digipalveluiden käyttäjiksi lisätään uusia käyttäjiä. Kustannukset ovat aina kertaluonteisia.

URANET ® digialustalla voi julkaista digipalveluita osaamisen kehittämiseen, hankintaan ja arviointiin. Digipalvelu voi olla verkkokurssi, oppimistehtävä, keskustelualue, osaamiskartoitus, opintopolku tai kaikki nämä yhdessä. Digipalveluita voi julkaista suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi ja kiinaksi.

URANET ® -alustan ainutlaatuinen ominaisuus on digipalveluiden vaihdettavuus käyttäjäorganisaatioiden kesken. Samalla digipalvelulla voi olla rajaton määrä käyttäjäorganisaatioita ja käyttäjäorganisaatio voi olla mikä tahansa ja missä tahansa.Tämä on toimintamalli, joka luo toimialalle uusia mahdollisuuksia. Kuka tahansa voi siirtää tai hankkia osaamista digipalveluna. Digipalvelut toimivat jokaisessa organisaatiossa ilman tietojärjestelmäasennuksia, jotka tilaavat palveluita Uranetista.

Digipalvelun käyttöönotto vaihtelee muutamasta minuutista muutamaan päivään riippuen toimituksesta.

Hinnasto

Verkkovalmentajan Starttipakettiin kuuluu yksi digipalvelu, Uranet-osoite, kehittäjän työkalut, opettajan työkalut ja maksuton Uranet -digialustan käyttöoikeus. Digipalvelun sisällössä on kielituki yhdelle valitulle kielelle (FI, SE, EN, CH, RU). Kerran tehty digipalvelu voidaan julkaista useammalle kielelle tilaamalla kielikohtainen Verkkovalmentajan Starttipaketti.
 
  • 1 Digipalvelu 25 käyttäjää 29,95€ + alv24% / käyttäjä
  • 1 Digipalvelu 50 käyttäjää 19,95€ + alv24% / käyttäjä
  • 1 Digipalvelu 100 käyttäjää 15,95€ + alv24 / käyttäjä
  • 1 Dgipalvelu  200 käyttäjää 12,95€ + alv24% / käyttäjä
  • 1 Digipalvelu 500 käyttäjää 9,92€ + alv24% / käyttäjä.
  • Lisäkäyttäjiä voi tilata käyttäjämäärän tilaukseen perustavalla yksikköhinnalla.
Kerran perustettua digipalvelua ei tarvitse tehdä uudelleen vaikka asiakkaat ja opetushenkilöstöt vaihtuisivatkin. Hinnat kertakustannuksia, digialusta on maksuton. Mukana käyttöönoton tuki (FI/EN), tekninen ylläpito, Azure-konesalipalvelut ja ohjelmistojen käyttöoikeus.

Uutuus – Ryhmätilaukset Moniopettajuus -palvelulla

Voit tilata Verkkovalmentajan starttipaketin joko yksin tai jakaa saman tilauksen useamman eri toimijan kanssa. Näin kustannuksia voidaan jakaa tehokkaasti. Tutustu moniopettajuus -ominaisuuteen palvelukuvauksessa.

Tilaus ja käyttöönotto

Paras tapa tilata Verkkovalmentajan Starttipaketti on ottaa yhteyttä meihin. Me Digital Education Services Finland -yrityksessä palvelemme henkilökohtaisesti jotta aloittamiskynnys on mahdollisimman alhainen.
 
Yhteystiedot:
 
Sähköposti tilaa@uranet.fi tai puhelin 044 9788483
Oy Digital Education Services Finland Ab 2682502-7

Verkkovalmentajan starttipaketti sopii moneen tarkoitukseen

ASIAKASKOULUTUKSET

ASIAKASKOULUTUKSIA URANETIN DIGIPALVELUNA ON HELPPO TOTEUTTAA NIIN KOTIMAASSA KUIN KANSAINVÄLISESTI.
 
DIGIPALVELUN AVULLA VOI VARMISTAA VAATIVANKIN PALVELUN TOIMITUKSEN, KOSKA SEN AVULLA VOI SEURATA ASIAKKAIDEN VALMIUTTA OTTAA TOIMITUKSIA VASTAAN.

OSAAMISEN arviointi ja TUNNISTAMINEN

OSAAMISEN TUNNISTAMINEN MITTAA SEKÄ ARVIOI OSAAMISTA JA OPPIMISKYKYÄ. OSAAMISEN TUNNISTAMINEN PERUSTUU DIGITAALISIIN OSAAMISKARTOITUKSIIN URANET -DIGITALUSTALLA.

VERKKOVALMENNUKSEN ratkaisu opetuskäyttöön

VERKKOVALMENNUSPALVELUITA VOI JAKAA  OMAAN KÄYTTÖÖN TAI PALVELUITA VOI LISENSOIDA  KÄYTTÄJÄORGANISAATIOILLE.

PALVELU KÄYTTÖVALMIS MISSÄ TAHANSA ORGANISAATIOSSA. TUETUT KIELET OVAT  SUOMI, VENÄJÄ, RUOTSI, ENGLANTI JA KIINA.

KOULUTUSVIENTI

URANETIN AVULLA VOI TEHDÄ KOULUTUSVIENTIÄ TODELLA KÄTEVÄSTI JA VAIVATTA. DIGIPALVELUISTA VOI RAKENTAA  MONIKIELISIÄ OPINTOPOLKUJA.

kokonaisten koulutusohjelmien skaalaaminen ja käyttöönotto onnistuu  muutamassa minuutissa. DIGIPALVELUITA VOIDAAN OTTAA KÄYTTÖÖN MISSÄ TAHANSA KOULUTUSPALVELUITA TARJOAVASSA ORGANISAATIOSSA.

TYÖPAIKKAKOULUTUKSET

HENKILÖSTÖN KOULUTTAMINEN ON VAIVATONTA KOSKA OSAAMISTA ON HELPPO SIIRTÄÄ DIGIPALVELUNA PAIKASTA TOISEEN.

MONIKIELISYYDEN ANSIOSTA OSAAMISEN SIIRTÄMINEN ONNISTUU MYÖS KANSAINVÄLISESTI TODELLA NOPEASTI.

työvoimakoulutukset ja uravalmennuspalvelut

YKSITYISET KOULUTTAJAT JA KOULUTUSORGANISAATIOT VOIVAT TARJOTA URANETISSA ASIAKKAILLEEN URAVALMENNUSPALVELUITa.
 
KERRAN TEHTY SISÄLTÖ EI KATOA JA kerran perustettua digipalvelua VOIDAAN KÄYTTÄÄ UUSISSA PROJEKTEISSA myös tulevaisuudessa.

alustapalveluyrittäminen

Alustapalveluyrittäminen on nyt mahdollista myös koulutuspalveluissa Uranetin mahdollisuuksien ansiosta. Se tarkoittaa sisällön tuottamista ja jakelua muiden käyttöön.

Alustapalveluyrittäjällä on kehittämäänsä digipalveluun jakeluoikeudet ja alustapalveluyrittäjä ansaitsee aina, kun uusia käyttäjiä liittyy hänen kehittämänsä digipalvelun käyttäjäksi.

Ainoa investointi minkä toiminnan käynnistäminen edellyttää, on digipalvelun perustaminen uranetiin. Se alkaa tuottamaan heti, kun ensimmäiset käyttäjät tilaavat digipalveluun käyttöoikeuksia alustapalveluyrittäjältä.

alustapalveluyrittäminen Sopii yksityishenkilöille tai yrityksille.