Superlinkit tekevät käyttöönoton vaivattomaksi

Verkossa tapahtuvan osaamisen kehittämisen yksi pullonkaula on hidas ja haasteellinen käyttöönotto. Tämä etenkin tilanteissa, joissa asiakasorganisaatioita voi olla useita ja heillä voi olla puolestaan useita eri verkkokursseja käytettävänä. Haastetta lisää edelleen se, että jos koulutuspalveluiden tuottajalla on useita eri kouluttajia, jotka tarjoavat samoja tai samankaltaisia palveluita eri asiakkaille.

Superlinkit Uranetissa

Uranet -superlinkit tekevät monimutkaistenkin koulutuspalveluiden käyttöönoton uskomattoman helpoksi. Kokonaisia opintopolkuja tai yksittäisiä verkkokursseja voidaan ottaa käyttöön napsauttamalla superlinkkiä, jolloin ohjattavat liittyvät superlinkin avulla ohjaajan opetusympäristöön Uranetissa. Superlinkkejä voidaan myös ketjuttaa jakamalla palveluita niiden avulla asiakasorganisaatioiden tarpeisiin.

Digipalvelun käyttöönotto Uranet-superlinkin avulla

Tämä ohje kuvaa toimintamallin, miten Uranet -digipalvelun tuottajan asiakas ottaa digipalvelun käyttöönsä.

  1. Uranet -digipalvelun tuottaja perustaa digipalvelun Uranetiin
  2. Tuottaja saa käyttöönsä superlinkin
  3. Tuottaja jakaa superlinkin asiakkaalle esimerkiksi sähköpostilla
  4. Asiakas klikkaa superlinkkiä, kirjautuu Uranetiin ja aloittaa digipalvelun käytön

Tämän helpommaksi verkkovalmennuksen käyttöönotto ei voi mennä. Superlinkki voidaan jakaa kenelle tahansa asiakkaalle, joka voi ottaa sen avulla tuottajan verkkovalmennuspalvelut käyttöönsä. Verkkovalmennuspalveluiden tuottaja voi katsella asiakkaidensa edistymistä, tuloksia ja osallistua keskusteluihin Uranet -digialustalla.

Uranet -digipalvelun saa käyttöönsä kehittämällä sellaisen kehitysympäristössä. Kun digipalvelu on valmis kehitysympäristössä, se siirretään Uranet -digialustalle. Tämän jälkeen digipalvelun tuottaja voi jakaa sen omille loppukäyttäjille tai hän voi lisensoida digipalvelun käyttöoikeudet käyttäjäorganisaatioille. He voivat jakaa ne eteenpäin omille loppukäyttäjille, jotka saavat digipalvelun käyttöönsä käyttäjäorganisaatiokohtaisilla superlinkeillä.

Kokeile superlinkkiä, klikkaa tästä.

Voit omille asiakkaillesi jakaa yhden tai useamman digipalvelun Uranetissa superlinkkien avulla. Kaikki tämä on valmiina kun perustat digipalveluita Uranetiin. Ne toimivat yli organisaatiorajojen. Voit myös myydä omia superlinkkejä yhteistyökumppaneille. Se avaa uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

 

 


Uranet® tuo alustatalouden edut koulutuspalvelutuottajien käyttöön edistyksillisillä ominaisuuksilla, joita muilla verkkovalmennuspalveluilla ei ole. Uranet® on seuraavan sukupolven maksuton digialusta, joka voi olla käytössäsi jo tänään.

Etusivulle