Prototyping of Digital Sevices avattu Uranetissa

Uranetin uusin digipalvelu on “Prototyping of Digital Services“, joka julkaistiin viikolla 13 opetuskäyttöön. Se on tällä hetkellä täydentävänä digipalveluna koulutusohjelman verkko-opetuksessa opetuskäytössä jossa mukana on tällä hetkellä noin 30 kansainvälistä opiskelijaa. Tämän perustetun digipalvelun tehtävänä ei ole korvata vallitsevaa oppimisympäristöä (Moodle), vaan täydentää opetusympäristön sisältöjä jotta opettajan työ helpottuisi ja nopeutuisi opetustoiminnan järjestämisessä. Opetustoiminnan järjestäminen tulee helpommaksi, koska digipalvelua voidaan skaalata loputtomasti osana opettajan työtä. Sitä voidaan skaalata joko omaan opetuskäyttöön tai jonkin muun opettajan tai koulutusorganisaaation opetuskäyttöön.

Prototyping of Digital Services on Uranet -digipalvelu joka sisältää opetusympäristön. Digipalvelussa on mukana opetussisällöt, opettajan työkalut sekä verkko-opetusympäristö kurssin ohjattaville. Jokainen opetttaja tai koulutuspalveluita tuottava organisaastio voi ottaa Prototyping of Digital Services -digipalvelun yksityisesti käyttöönsä Uranet -digialustalla, koska siinä on mukana kaikki tarvittavat ominaisuudet joita verkkovalmennusympäristö tarvitsee. Ratkaisun nerokkuus piilee siinä, että verkkovalmennuksen järjestäminen digipalveluna Uranetissa on vaihdettavissa eri käyttäjäorganisaatioiden omaan toimintaan. Kerran perustettu digipalvelu toimii joka paikassa, jossa opettaja haluaa järjestää opetustoimintaa ohjattavilleen vaikka digipalvelun olisi toteuttanut joku muu opettaja tai oppilaitos.

Etusivulle

Uranet -digipalvelun käyttöönotto opetuksesssa

Prototyping of Digital Services -digipalvelun voi tilata opetuskäyttöön seuraavasti:

  1. Tilaa käyttöoikeus digipalvelun tuottajalta amir.dirin@haaga-helia.fi
  2. Ilmoita ohjattavien määrä sekä ohjaajan sähköpostiosoite, jolle tunnus avataan Uranetissa.
  3. Saat linkin ja palvelutunnukset, jonka avulla ohjattavat saavat käyttöönsä Prototyping of Digital Services -digipalvelun Uranetissa.

Digipalvelun toimitusaika on 1 päivä tilauksen saapmuisesta Uranet -tietohallintopalveluihin.


Kustannukset

Kustannukset ovat kertaluonteisia. Uranet on muuten käyttäjilleen maksuton digialusta. Ainoa kustannus on kertaluonteinen, joka syntyy kun liitetään käyttäjiä digipalveluun.

  1. Käyttäjäkohtaiset hinnat ovat 9,92€ + alv24% – 39,50€ + alv24%.
  2. Mitä enemmän käyttäjiä tilaa toimitukseen, sitä edullisemmaksi tulee digipalvelun käyttö. Esimerkiksi 200 käyttäjää on vain 9,92€ + alv24% / käyttäjä.
  3. Huomaathan, ettei muita kustannuksia ole, sillä Uranet on maksuton digialusta. Kerran tilattua digipalvelua voi käyttää ensi vuonnakin ilman muita kustannuksia.

Hinnastot, tietosuojalauseke ja tuotekuvaukset


Kuinka digipalvelu tehtiin ja otettiin käyttöön

Prototyping of Digital Services -kehitys toteutettiin Uranetin kehitysympäristössä, jonne digipalvelun kehittäjä laati oppimissisällöt ja -tehtävät. Kun digipalvelun kehitystyö oli valmis, se  julkaistiin Uranet -digialustalla. Kurssin opettaja jakoi ohjattaville linkin ja palvelutunnukset, joilla ohjattavat saivat digipalvelun käyttöönsä. Ohjaajana toimiva opettaja näkee ohjattaviensa etenemisen ja tulokset Uranetissa.

 

Perusta oma digipalvelu

Oman digipalvelun voi perustaa Uranetiin tilaamalla julkaisuoikeudet. Uuden digipalvelun perustamiskustannus Uranet -digialustalle on 4590€ + alv24%. Sen jälkeen sitä voidaan jakaa joko omaan käyttöön tai skaalata muiden käyttöön opetustoimintaan.

Lisätietoa oman digipalvelun perustamisesta antaa Uranet -tietohallintopalvelut (uranet@digitaleducationservices.fi)

Uuden digipalvelun voi rakentaa itse tarjoamassamme kehitysympäristössä, jonka jälkeen se julkaistaan käytettäväksi Uranetissa.

 

Etusivulle

Jätä kommentti