Korvaa henkilökohtaista kontaktia digipalvelulla

Voimme tarjota täysin digitaaliset prosessit asiakkaillemme ja asiakkaidemme asiakkaille ainutlaatuisella Uranet -digialustalla. Digitaaliset prosessit ja palvelut tarjoavat myös muitakin hyötyjä. Se on ylivoimaisesti edullisin tapa toimia, joka on myös hyvin käyttäjäystävällinen uuden hinnoittelumallimme avulla.

Digipalveluiden täysin digitaaliset prosessit kehitysestä tuotantoon ovat jotain täysin aivan uutta ja ainutlaatuista, jonka tarjoaa Uranet-digialusta.

Digitaalisten prosessien ansiosta asiakkaidemme toiminta voi jatkua täysin normaalisti. Koska kehittämämme Uranet-digialustan käyttö on maksutonta, yritykset ja muut digialustaa käyttävät organisaatiot ovat tilanteessa, jossa tietotekniikkapalveluiden käyttö ei aiheuta heille kustannuksia.

Hinnoittelun lähtökohtana on se, ettei digialustan käyttäminen maksa mitään. Ainoa kustannus joka syntyy, on kertaluonteinen kustannusperuste digipalvelun julkaisemisesta tai uusien käyttäjien liittämisestä digipalvelun käyttäjäksi. Tämä mahdollistaa kustannusten täydellisen ennakoitavuuden. Mikäli organisaatio tarvitsee 150 käyttäjälle kahdeksi vuodeksi digipalvelun käyttöönsä etäopetukseen, hinnoittelun voi laskea samalla tavalla kuin ostaisi 150 kappaletta oppikirjoja kaupasta. Muita kustannuksia ei ole.

Hinnoittelumallin ansiosta digipalveluita käyttävät asiakasyrityksemme eivät ole pulassa koronaviruksen aiheuttaman taloustilanteen vuoksi ainakaan sen vuoksi, että business-kriittiset tietotekniikkakustannukset aiheuttaisivat toistuvia kustannuksia. Asiakasyrityksemme ovat suorittaneet kertaluonteisen kustannuksen digipalveluiden käyttöönoton yhteydessä, ja muita kustannuksia heille ei tule, mikäli he jatkavat käyttöä kuten he ovat suunnitelleet.

Kysy lisätietoa joka paikassa toimivasta digipalvelun perustamisesta maksuttomalle Uranet -digialustalle sähköpostilla uranet@digitaleducationservices.fi tai soittamalla asiakasyhteyshenkilölle numeroon 044 3396006.

Pääsivulle

Jätä kommentti