Digipalvelut Uranet-opetusympäristössä

Opetusympäristön käyttöönoton helpottamiseksi julkaisimme esikatseltavaksi digipalvelut, joita voi tilata käyttöön Uranet -opetusympristöön. Digipalvelut ovat esikatseltavissa Uranetin koulutuspalvelut -sivustolla. Valitsemalla joko yhden tai useamman valmiin Uranet -digipalvelun saa samalla käyttöönsä todella nopean ja vaivottoman IT-ratkaisun verkkovalmennukseen.

Mikäli sopivia digipalveluita ei ole saatavana, sellaisen voi tilata Uranetissa julkaistavaksi.

Etusivulle


Jokainen koulutuspalvelun tuottaja Uranetissa voi saada julkaisemansa Uranet -digipalvelut näkyviin tälle sivustolle, josta toiset kouluttajat voivat tilata ne koulutuspalveluiden julkaisijalta.

Uranetissa voi julkaista myös digipalveluita yksityisesti, mikäli niitä ei halua jakaa muiden opetuskäyttöön, joten se on Uranet -digipalvelun julkaisijan päätettävissä haluaako tuotteensa näkyviin Uranetin koulutuspalvelut -sivustolla,

Lyhyesti, mistä on kyse?

Uranetissa julkaistava digipalvelu voi olla verkkokurssi, lukupaketti, yksi tai useampi oppimistehtävä, osaamiskartoitus, keskustelualue tai kaikki nämä yhdessä. Uranetin digipalvelussa on verkkovalmennukseen sopivat työkalut yksityiskäyttöön ohjaajalle ja hänen ohjattaville. Samaa digipalvelua voidaan käyttää opetuskäytössä missä tahansa. Koulutuspalveluiden tuottajat tai niiden rahoittajat voivat skaalata digipalveluita toiselle koulutuspalveluiden tuottajalle, jotka voivat käyttää tilaamiaan Uranet -digipalveluita omassa toiminnassaan.

Yhdellä Uranet digipalvelulla voi olla satoja opettajia, jotka käyttävät digipalvelun opetusympäristöä toiminnassaan. Digipalveluista voi kasata kokonaisia opintopolkuja ilman, että pitäisi tuottaa itse sisältöä. Riittää että tilaa käyttöoikeudet Uranetissa julkaistuun digipalveluun.

Lisätietoa

Valmiin digipalveluiden käyttö on uskomattoman edullista, alk. 9,92€ + alv24% / käyttäjä / digipalvelu.

Hintaan vaikuttaa tilattavien käyttäjien määrä. Isommat tilauserät ovat edullisempia.

Kuukausimaksuja ei ole, ja IT-projekteja ei tarvita Uranet -digipalveluiden käyttöönottoon.

Uranet -opetusympäristön toimitusaika opetuskäyttöön on keskimäärin 1 arkipäivä tilauksesta.

Uranet -tuotteet, palvelukuvaukset ja hinnasto


Etusivulle

Jätä kommentti