Uranet -digipalveluiden kehitysympäristö avattu

Kuuntelimme asiakkaitamme ja julkaisimme maksuttoman kehitysympäristön digipalveluiden kehittämiseen Uranet® -digipalveluiden tuottajille ja käyttäjäorganisaatioille. Sen tarkoituksena on nopeuttaa kehitystyötä sekä tarjota työkalut digipalveluiden itsenäiseen toteuttamiseen. Tämä vähentää riippuvuutta kolmannen osapuolen toiminnasta ja lisää kehitysprosessin tuottavuutta.

Uudet asiakkaat saavat digipalvelun kehitysympäristön käyttöönsä tilaamalla Uranet® -digipalveluita. Nykyiset asiakkaamme voivat tilata kehitysympäristöön käyttöoikeuden maksutta. Mukaan tulevat ohjeet ja opastus digipalveluiden itsenäiseen kehittämiseen. Kehittämisprosessi on helppo ottaa käyttöön ja aloittaa. Luo sisältöjä ja tehtäviä, laadi aineistoja sekä tuota monikäyttöisiä digipalveluita opetukseen, jotka toimivat yksityisesti opetuskäytössä eri käyttäjillä. Kun kehitettävään digipalveluun laatii opetussisällöt, saa mukaansa yksityisesti toimivan verkkovalmennusympäristön jossa on mukana verkko-opettajan ja ohjattavan työkalut.

Tämä on täysin ainutlaatuinen ratkaisu etäopetusratkaisujen markkinoilla. Se mahdollistaa nopean käyttöönoton ja tehokkaan skaalautumisen yli organisaatiorajojen opetusympäristöjen mobilisoinnin ansiosta. Kun kehitysympäristössä luotu digipalvelun versio on valmis, se julkaistaan tuotantokäyttöön, josta se voidaan jakaa joko omille loppukäyttäjille tai joko muille käyttäjäorganisaatioille. Digipalvelun tuottajaorganisaatio tai sen tilaava muu osapuoli määrittelee kenelle digipalvelu jaetaan käyttöön. Se tapahtuu helposti jakamalla kohderyhmälle linkin sekä palvelutunnukset sisällön käyttöönottoa varten.

Kehitysympäristön voi myös jakaa eri käyttäjien kesken. Digipalvelun sisällön voi tilata kolmannelta osapuolelta. Se mahdollistaa osaamisen siirtämisen organisaation ulkopuolelta, joka tarkoittaa sitä että ulkopuolelta hankittu osaaminen voidaan ottaa mukaan omaan opetus- ja ohjaustoimintaan. Toteuttaminen on vaivatonta, sillä riittää, että digipalvelun tuottajaorganisaatio ilmoittaa digipalvelun kehittäjän sähköpostiosoitteen Uranet-digipalvelun tilauksen yhteydessä. Tämän jälkeen kehittäjälle avataan oikeudet kehitysympäristöön. Kun digipalvelu on valmis, tilaajalle luovutetaan digipalvelun avaimet käyttöön ja avataan digipalvelu Uranet -alustalle.

Kerran kehitettyä digipalvelua ei tarvitse tehdä uudestaan, vaikka se skaalattaisiin uudelleen käyttöön missä tahansa ja koska tahansa. Tämä on mahdollista ainutlaatuisten ja nerokkaiden Uranet® -tiedonhallintaprosessien ansiosta. Se mahdollistaa digipalvelun uudelleenkäytettävyyden uskomattoman edullisesti, alk. 9,92€ + alv24%  /käyttäjä. Hinta on aina kertakustannus. Esimerkiksi olemassa olevan digipalvelun skaalaaminen 200 henkilön käyttöön 24 kk ajaksi kustantaa tilaajalle vain 0,42c + alv24% /kk/käyttäjä. Muita kuluja ei ole.

Lisätietoa:

Jätä kommenttikenttään kysymys tai lähetä sähköpostia osoitteeseen uranet@digitaleducationservices.fi

Digipalveluiden hinnasto 1.1.2020

Parasta osaamista digipalveluna. Uranetin kaikkialla toimivat nopeat ja interaktiiviset digipalvelut korvaavat tai täydentävät verkkovalmennusjärjestelmiä.

Etusivulle

Jätä kommentti